Collectanten gezocht voor de Collecte Jantje Beton 2020!

“Stop nooit met spelen” is de slogan van Jantje Beton die regelmatig te horen is op radio en tv. Omdat (buiten) spelen lang niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, is er ook in 2020 weer de collecte Jantje Beton.

Dat we bij Attila Houtenspelen voor kinderen belangrijk vinden is natuurlijk geen verrassing. We doen we in 2020 met onze vereniging daarom weer mee met de collecte Jantje Beton in de week van 2 t/m 7 maart 2020.

Dat kan alleen maar met hulp van collectanten!
Stuur een mail aan bestuur@attilahouten.nl en geef je op als collectant. Een goede reden voor de ouders van onze leden om in deze week samen met hun kind(eren) te collecteren voor Jantje Beton.

Van de opbrengt van de collecte is 50% voor Attila zelf. Hiervan kunnen we weer nieuwe materialen kopen die tijdens de lessen gebruikt kunnen worden. In 2019 hebben we het record bedrag van ruim 1100 euro verdiend voor onze vereniging. Het zou geweldig zijn als we dit record in 2020 kunnen verbeteren.

We mogen ook in 2020 weer collecteren in de volgende wijken:
Oude Dorp, De Oorden, De Erven, De Hoeve, De Gaarde, De Borchen, De Campen en De Mossen.

We gaan ook in 2020 weer digitaal collecteren. Je ontvangt in de collecte periode een mail met een link. Via deze link kun je een donatie doen in de digitale collectebus. De link kun je ook doorsturen aan familie, vrienden en kennissen.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.