Collecte Jantje Beton 2024

Jantje Beton zet zich in voor meer speelkansen voor kinderen en jongeren omdat spelen lang niet voor elk kind vanzelfsprekend is. Dat we bij Attila Houten spelen en bewegen voor kinderen belangrijk vinden, is natuurlijk geen verrassing.

Ook dit jaar is er weer de collecte Jantje Beton, we doen net zoals vorig jaar weer mee aan de digitale collecte.

De digitale collecte is van 1 t/m 31 maart 2024 en de eerste donaties zijn al gedaan in de collectebus van Attila.

Via onderstaande link komt u op pagina van de digitale collectebus van Attila Houten.

https://jantjebeton.digicollect.nl/attila-houten

We hopen dat jullie massaal een donatie doen in onze verenigingscollectebus zodat we ook dit jaar Jantje Beton weer kunnen steunen. Volg de link en doneer! Stuur de link ook door aan familie, vrienden en bekenden en vraag ook hen om te doneren.  Of deel de link op jouw social media!

Je kunt als je dat wilt ook je eigen digitale collectebus aanmaken en met deze collectebus zelf collecteren voor Jantje Beton.
Ga naar https://jantjebeton.digicollect.nl/aanmelden/hoe en maak jouw eigen collectebus aan. Kies bij het aanmaken van de collectebus Attila als club die je wilt steunen.
Je vindt Attila heel makkelijk door het woord Attila in te tikken, “HOUTEN – Gymnastiekvereniging Attila” verschijnt dan op het scherm.

En niet geheel onbelangrijk om te melden is dat 50% van de opbrengst van de collecte voor Attila zelf is en andere helft voor Jantje Beton.
Daarvoor kunnen we dan weer materialen aanschaffen die we kunnen gebruiken in onze lessen en trainingen.

Voorjaarsvakantie

Attila heeft voorjaarsvakantie van zaterdag 17 februari t/m vrijdag 23 februari aanstaande.
Op zaterdag 24 februari is er weer les.

Clubfund ophalen bestelde artikelen

Info voor de leden die Clubfund artikelen hebben besteld hebben.
De artikelen zijn geleverd en kunnen opgehaald worden.
Zie de mail met informatie die je hierover al ontvangen hebt.

Het bestuur.

Eindbedrag ClubFund actie

Onze leden hebben in totaal € 398,60 bij elkaar gespaard tijdens de clubfund actie.
Een super mooi bedrag waar we als vereniging blij mee zijn. De leden hebben inmiddels hun FAN artikelen besteld. De artikelen worden nu gemaakt. Binnenkort volgt er meer nieuws over het ophalen van de FANartikelen. Ds hou je mail in de gaten

AH Oude Dorp Clubfund actie laatste spaarweek is ingegaan

Deze week is alweer de laatste week dat er zegels gespaard kunnen worden bij AH Oude Dorp. Geweldig dat 72 leden allemaal zo enthousiast meedoen. Er zijn inmiddels al meer dan 80 FANproducten besteld en er zitten nog heel wat zegels in de pijplijn.  

Hoe meer gratis FANproducten in de shops besteld worden, hoe groter het bedrag dat Attila aan het einde van de actie ontvangt voor de aanschaf van nieuwe materialen.

Het is dus belangrijk om de zegels ook om te zetten in producten. Inmiddels is de opbrengst al bijna 300 euro! 

Albert Heijn geeft nog tot en met zondag 3 december de zegels uit. De FANshops sluiten op 4 december! Daarna is het niet meer mogelijk om de zegels te activeren of FANproducten te bestellen.

Op 16 december kan Attila de bestelde artikelen ophalen. We proberen in de week van 18-21 december afhaalmomenten te creëren. Nadere informatie hierover volgt later, dus hou de mail in de gaten.

Clubfund actie AH Oude Dorp


Er zijn inmiddels al ruim 870 zegels gespaard door onze leden die uiteraard ook sparen voor de superleuke fan artikelen. Per zegel ontvangt Attila 5 cent en daar zijn we blij mee. Als we zo door gaan dan wordt er een mooi bedrag bij elkaar gespaard voor Attila door onze leden. Succes met het sparen van de zegels voor de superleuke fan artikelen die je in de jouw eigen fanshop kunt bestellen met de gespaarde zegels!

Ben je niet op de foto gegaan maar wil je wel meedoen aan de actie neem dan even een kijkje op www.clubfund.nl/gymnastiekverenigingattila en open alsnog jouw eigen Fanshop.