Kleding

 

Attila heeft verenigingskleding voor alle leden vanaf groep 3. Het dragen van de verenigingskleding is verplicht op wedstrijden en demonstraties waar Attila aan deelneemt. Dit geldt ook voor de wedstrijden en demonstraties die Attila zelf organiseert voor de leden.

Tijdens de lessen is geen verenigingskleding vereist. Wel stellen we stellen het erg op prijs als de verenigingskleding ook tijdens de wekelijkse lessen gedragen wordt.
Het belangrijkste is dat er in de kleding goed bewogen kan worden. Gymschoenen met zwarte zolen zijn verboden. Geadviseerd wordt om op blote voeten of gymschoentjes met flexibele zolen te gymmen/turnen. Lange haren dienen te worden vastgebonden in een staart of vlecht. Voorafgaand aan de les dienen alle sieraden afgedaan te worden. Kleine oorbellen (knopjes) mogen in blijven.

De verenigingskleding voor alle recreantenleden vanaf groep 3 bestaat uit:

  • Meisjes: het recreanten verenigingspakje (Stof: velours. donkerblauw met lila)

Verkrijgbare maten zijn 128 t/m dames maat 40.

Attila bestelformulier turnpakjes recreanten meisjes

  • Jongens: het recreanten jongens tenue (een velours donkerblauw turnbroekje en Attila T-shirt)

Verkrijgbare maten zijn voor het Attila T-shirt 128 t/m heren maat XL en voor het broekje 128 t/m heren maat L.

Attila bestelformulier kleding recreanten jongens

Algemene kledingvoorschriften tijdens wedstrijden en demonstraties

  • Als je niet op blote voeten wilt turnen, dan draag je witte turnschoentjes.
  • Lange haren moeten in een staart of vlecht worden vastgebonden.

Als algemene regel stellen wij dat leden die geen correcte kleding aan hebben niet mogen deelnemen aan de wedstrijden en de demonstraties waarvoor dit vereist is. Als u de kleding niet (nieuw) wilt aanschaffen, kunt u het misschien van een ander lid lenen of tweedehands aanschaffen via Vraag en Aanbod.

De verenigingskleding voor de recreanten kan besteld worden door de bestelformulieren op deze pagina te gebruiken. Het formulier print u uit en kunt u ingevuld inleveren bij de leiding of mailen naar of mailen naar ledenadmin@attilahouten.nl
De betaling s.v.p. doen door het totaalbedrag overmaken naar IBAN: NL55 INGB 0001 7917 84 t.a.v. Gymnastiek vereniging Attila Houten onder vermelding van de voor en achternaam van uw kind.

Alleen na inlevering van een volledig ingevuld bestelformulier, inclusief handtekening en een ontvangen betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.

Over het algemeen zijn de meeste kindermaten op voorraad. Indien dat niet het geval is dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 6-8 weken.

Het bestellen van de verenigingskleding voor selectieleden kan via de trainers/trainsters van de selectie gedaan worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.