Kleding

Attila heeft verenigingskleding voor alle leden vanaf groep 3. Het dragen van de verenigingskleding is verplicht op wedstrijden en demonstraties waar Attila aan deelneemt. Dit geldt ook voor de wedstrijden en demonstraties die Attila zelf organiseert voor de leden.

Tijdens de lessen is geen verenigingskleding vereist. Wel stellen we stellen het erg op prijs als de verenigingskleding ook tijdens de wekelijkse lessen gedragen wordt.
Het belangrijkste is dat er in de kleding goed bewogen kan worden. Gymschoenen met zwarte zolen zijn verboden. Geadviseerd wordt om op blote voeten of gymschoentjes met flexibele zolen te gymmen/turnen. Lange haren dienen te worden vastgebonden in een staart of vlecht. Voorafgaand aan de les dienen alle sieraden afgedaan te worden. Kleine oorbellen (knopjes) mogen in blijven.

De verenigingskleding voor alle recreantenleden vanaf groep 3 bestaat uit:

 • Meisjes: het recreanten verenigingspakje nieuw model
  De onderkant van het turnpakje is van glad zwart velours met aan de bovenkant twee zilveren banen van glitterstof. Deze twee banen kruisen elkaar op de rug. De bovenkant van het pakje is van een turquoise glitterstof.

  Het nieuwe recreanten turnpakje is beschikbaar in de maten 116 t/m dames maat 42.


  De recreantenleden van Attila hebben via de mail de bestelinformatie voor het nieuwe turnpakje ontvangen. Er kan t/m 16 maart 2024 voor een speciale introductie prijs besteld worden. 
  Ook kan er bij het turnpakje een zwart velours turnbroekje besteld worden.
  Vragen over het nieuwe turnpakje of geen mail ontvangen, stuur een mail naar vragen@attilahouten.nl

 • Meisjes: het recreanten verenigingspakje¬† oude model (Stof: velours. donkerblauw met lila)

Verkrijgbare maten zijn 128 t/m dames maat 40.

We hebben nog wat voorraad van het oude verenigingspakje. Vanaf heden is het oude verenigingsturnpakje zolang de voorraad strekt voor 25 euro te koop.
Wil je het pakje bestellen stuur dan een mail naar vragen@attilahouten.nl en geef aan welke maat je wilt bestellen. Je hoort dan zo snel mogelijk of de gewenste maat nog beschikbaar is.

 • Jongens: het recreanten jongens tenue (een velours donkerblauw turnbroekje en Attila T-shirt)

Verkrijgbare maten zijn voor het Attila T-shirt 128 t/m heren maat XL en voor het broekje 128 t/m heren maat L.

Attila bestelformulier kleding recreanten jongens

Algemene kledingvoorschriften tijdens wedstrijden en demonstraties

 • Als je niet op blote voeten wilt turnen, dan draag je witte turnschoentjes.
 • Lange haren moeten in een staart of vlecht worden vastgebonden.

Als algemene regel stellen wij dat leden die geen correcte kleding aan hebben niet mogen deelnemen aan de wedstrijden en de demonstraties waarvoor dit vereist is. Als u de kleding niet (nieuw) wilt aanschaffen, kunt u het misschien van een ander lid lenen of tweedehands aanschaffen via Vraag en Aanbod.

De verenigingskleding voor de recreanten jongens kan besteld worden door het bestelformulier op deze pagina te gebruiken. Het formulier print u uit en kunt u ingevuld inleveren bij de leiding of mailen naar of mailen naar ledenadmin@attilahouten.nl
De betaling s.v.p. doen door het totaalbedrag overmaken naar IBAN: NL55 INGB 0001 7917 84 t.a.v. Gymnastiek vereniging Attila Houten onder vermelding van de voor en achternaam van uw kind.

Alleen na inlevering van een volledig ingevuld bestelformulier, inclusief handtekening en een ontvangen betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.

Over het algemeen zijn de meeste kindermaten op voorraad. Indien dat niet het geval is dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 6-8 weken.

Het bestellen van de verenigingskleding voor selectieleden en de turnplusgroep kan via de trainers/trainsters van de selectie en de turnplus gedaan worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.