Kleding

Tijdens de lessen is geen verenigingskleding vereist. Wel stellen we het zeer op prijs als de verenigingskleding tijdens de wekelijkse lessen gedragen wordt. Het belangrijkste is dat er in de kleding goed bewogen kan worden. Gymschoenen met zwarte zolen zijn verboden. Geadviseerd wordt om op blote voeten of gymschoentjes met flexibele zolen te gymmen/turnen. Lange haren dienen te worden vastgebonden in een staart of vlecht. Voorafgaand aan de les dienen alle sieraden afgedaan te worden. Kleine oorbellen (knopjes) mogen in blijven.

Er is voor recreanten jongens en meisje vanaf groep 3 verplichte kleding voor wedstrijden/demonstraties.

  • Meisjes: het recreanten verenigingspakje (Stof: velours. Blauw met lila)

Verkrijgbare maten zijn 128 t/m dames maat 40.

Attila bestelformulier turnpakjes recreanten meisjes

  • Jongens: het recreanten jongens tenue (een velours broekje en Attila T-shirt)

Verkrijgbare maten zijn voor het Attila T-shirt 128 t/m heren maat XL en voor het broekje 128 t/m heren maat L.

Attila bestelformulier kleding recreanten jongens

Algemene kledingvoorschriften tijdens wedstrijden en enkele demonstraties

  • Witte sokken zonder gekleurde figuurtjes e/o patroontjes
  • Witte turnschoentjes
  • Lange haren in een staart of vlecht vastgebonden

Als algemene regel stellen wij dat leden die geen correcte kleding aan hebben niet mogen deelnemen aan de wedstrijden en de demonstraties waarvoor dit vereist is. Als u de kleding niet (nieuw) wilt aanschaffen, kunt u het misschien van een ander lid lenen of tweedehands aanschaffen via Vraag en Aanbod.

De verenigingskleding voor de recreanten kan besteld worden door de bestelformulieren op deze pagina te gebruiken. Het formulier print u uit en kunt u ondergetekend met contant geld inleveren bij de leiding of bij Angelique van Soest, Tuinbouw 141 in Houten. Ook kunt u het formulier inscannen of fotograferen, mailen naar vragen@attilahouten.nl en het desbetreffende bedrag overmaken naar IBAN: NL55 INGB 0001 7917 84 t.a.v. Gymnastiek vereniging Attila Houten onder vermelding van de naam van uw kind, de maat en uw email adres.

Alleen na inlevering van een volledig ingevuld bestelformulier, inclusief handtekening en ontvangst van het geld, wordt de bestelling in behandeling genomen.

Over het algemeen zijn de meeste kindermaten op voorraad. Indien dat niet het geval is dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 6 weken.

 

Het bestellen van de verenigingkleding voor selectieleden kan via de trainers/trainsters van de selectie gedaan worden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.