Peuter- en kleutergym

Doelgroep – Meisjes en jongens van 2 t/m 6 jaar

Peuter-ouder gym (2 jaar)
Samen met uw kind gezellig bewegen in een veilige omgeving.
Klimmen, klauteren, glijden, rennen, springen,rollen, spelen… Uw kind wordt uitgedaagd om zijn/haar motorische mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen, waarbij u als ouder de vertrouwde begeleider van uw kind bent. Actieve deelname van u als ouder, wordt van u verwacht.

Peuter gym (3 jaar)
Vanaf de leeftijd van 3 jaar gymt u kind zonder begeleiding van u als ouder. De gymles is op dezelfde wijze opgebouwd als de peuter-ouder gym. Tijdens de gymles staat plezier in bewegen voorop. Uw kind wordt uitgedaagd om zijn/haar motorische mogelijkheden verder te ontdekken en te ontwikkelen.

Kleutergym (4-6 jaar, groep 1-2)
Zodra uw kind 4 jaar is en start op de basisschool, volgt het gymles in groep 1-2. Vanaf deze leeftijd wordt er tijdens de les onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Beide gymmen in een aparte groep. Spelenderwijs leert uw kind tijdens zijn/haar gymles de basisprincipes van gymnastiek aan, maar er is ook nog veel aandacht voor de motorische ontwikkeling in het algemeen. Plezier in bewegen en het opdoen van veel bewegingservaring staat bij deze gymles voorop.

 

 

Lestijden en leslocaties voor bovenstaande groepen vindt u in het lesrooster.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.