Sponsoring

Attila heeft een digitale nieuwsbrief waarin verschillende ondernemers adverteren, maar u vindt ze ook hier op de website. Zo heeft Attila extra inkomsten voor nieuwe toestellen of leuke activiteiten en de desbetreffende ondernemer een groot bereik.

Wilt u ook adverteren bij Attila Houten of denkt u aan een andere manier van sponsoren voor de vereniging, denk aan op een trainingspak of verenigingsdagen, mail dan naar nieuwsbrief@attilahouten.nl.

Food ’N’ Mood biedt een totaalconcept voor catering, party’s en events aan. Van een intiem particulier feestje tot een grote zakelijke happening. Food ’N’ Mood staat voor gastgerichtheid, genieten, beleven, betrokken, vernieuwen en verrassen.
Food ’N’ Mood, al vijftien jaar uw betrouwbare catering en evenementenpartner in de regio Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Wijk bij Duurstede en uiteraard heel Nederland.

Van der Valk Houten
Wilt u lekker genieten van een weekendje Utrecht en u daarnaast laten onderdompelen in luxe en echte gastvrijheid ervaren? Dan bent u bij Hotel Houten – Utrecht aan het juiste adres.
Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant en rust heerlijk uit op uw luxe hotelkamer. Een perfect begin van een citytrip naar bruisend Utrecht!
Van der Valk Vianen
Hotel Vianen is gelegen aan de A2. Vanuit het hotel bent u binnen 15 minuten bij de Jaarbeurs in Utrecht. Organiseer uw bijeenkomst in één van de multifunctionele zalen, geniet van een heerlijk diner en overnacht in de beste bedden van Nederland. Als u helemaal tot rust wilt komen kunt u ook nog gebruik maken van ons zwembad en welnessfaciliteiten.
Van der Valk Utrecht
Hotel Utrecht aan de A12 gelegen. Op fietsafstand van het sfeervolle historisch hart van Utrecht. Organiseer uw bijeenkomst in één van de multifunctionele zalen, geniet van een heerlijk diner en overnacht in de beste bedden van Nederland.

Leisure Expert Group is specialist in de vrijetijdsindustrie in de breedste zin van het woord. Leisure Expert Group richt zich op het ontwerpen en produceren van attractieparken en andere ruimtes en identiteiten in de vrijetijds-, festival- en evenementensector. Leisure Expert Group is een begrip voor eenieder die hun gasten wil onderdompelen in een andere wereld.


Fysiotherapie op maat met verschillende specialisaties. FysioVandaag helpt de selectie Dames bij de optimalisatie van hun warming-up om zo blessures te voorkomen. Indien er wel een blessure optreedt, helpt FysioVandaag u verder om snel weer in de turnzaal te staan! Gevestigd in Houten (in het pand van Piazza Sports) en Leidsche Rijn.


SportEmotion is de sportspeciaal zaak voor onder andere turnen. De verenigingspakjes van Attila komen hier vandaan. SportEmotion heeft een groot assortiment aan turnpakjes, broekjes, schoentjes en andere turnartikelen. Online winkelen is ook mogelijk.


De Engel biedt een gezellig cafe en restaurant, maar ook zalen voor feesten of vergaderingen. Ook Attila heeft hier jaarlijks haar algemene leden vergadering! U kunt de Engel vinden in het oude dorp van Houten.


Stardance Studio’s, danslessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Stardance geeft les in verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, urban en musical les. De selectie Dames van Attila krijgt soms ook balletles van Stardance voor een goede houding en balans.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.