Attilakamp 2020 schrijf je nu in voor het kamp!

 

Waar: Groepsverblijf de Houtduif in Austerlitz
Wanneer: 17 t/m 19 april 2020
Hoe: Opgeven via kamp@attilahouten.nl
Wat: Een weekend vol spelletjes, spanning, gezelligheid in het bos en omgeving
Kosten: € 65,- p.p.

Het Attilakamp 2020 is een weekend vol spelletjes, spanning en gezelligheid in het bos van Austerlitz voor alle Attilaleden vanaf groep 3. Het Attilakamp 2020 wordt gehouden van vrijdag 17 t/m zondag 19 april 2020. Ook deze keer verblijven we in groepsverblijf de Houtduif in Austerlitz. De kosten voor het kamp zijn 65 euro per persoon. Heb je zin in een leuk weekend met al jouw turnvriendjes/-vriendinnetjes, geef je dan op voor het kamp.

Stuur een mail aan kamp@attilahouten.nl en vermeld de volgende gegevens: voor en achternaam, adres, postcode woonplaats, telefoonnummer,geboortedatum, in welke gym/turn-groep je zit, van wie je les krijgt en het mailadres van jouw ouder(s)/verzorger(s).

Maak de kampbijdrage van 65 euro over op onderstaand rekeningnummer:

NL55 INGB 0001 7917 84 t.n.v. Gymnastiekvereniging Attila Houten onder vermelding van kamp en jouw voor- en achternaam.

De inschrijving voor het kamp is definitief zodra wij de betaling van 65 euro hebben ontvangen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan het Attilakamp, dan is teruggaaf van de kampbijdrage niet mogelijk (behalve bij ziekte o.i.d.). Attila dient de kosten voor het kamp namelijk vooraf te voldoen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.