Leuke spaaractie in samenwerking met AH Het Oude Dorp

Spaar je mee voor te gekke cadeaus van jezelf en voor extra materialen voor Attila?

Samen met AH Oude Dorp (dus niet AH het Rond/AH Castellum) heeft Attila een leuke najaarsactie! Vanuit Clubfund kun je op zaterdag 30 september professioneel op de foto gezet worden en sparen voor mooie FAN-artikelen van jezelf.

Sparen
Van 7 oktober – 2 december ontvang je bij iedere € 10,- aan boodschappen een zegel. Er kan natuurlijk doorgespaard worden voor meerdere cadeaus.

FANartikelen van jezelf
Met de spaarkaarten kun je gratis de leukste cadeaus van jezelf met en professionele turn-arena als achtergrond bestellen? Waar ga jij voor? Je kunt o.a. kiezen uit een gymtas, bidon, broodtrommel, slippers, muismat etc. Meer informatie over het bestellen in de Fanshop volgt later.

Spaar mee, ook voor Attila
Voor elke gespaarde (en geactiveerde) zegel ontvangt Attila 5ct. Dus naast dat je voor leuke items van jezelf kunt sparen, help je ons als vereniging ook! De opbrengst zal worden gebruikt voor aanschaf van nieuwe materialen.

Wil je geen FANartikel? Activeer dan wel je zegels, zodat je wel mee spaart voor Attila.

Foto moment in Attila kleding
Op zaterdag 30 september zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn in de kleedkamer van gymzaal De Vlinder, Bloesemtuin 17 (Houten Zuid). Je wordt dan in je Attila kleding (recreantenpakje, Selectie pakje, jongens-tenue) op de foto gezet.

Gelet op de beperkte ruimte in de Vlinder (er vinden die dag ook nog gymlessen plaats) en om de snelheid voor de fotograaf er in te houden, vragen we jullie om al in je Attila kleding te komen.

Heb je echt geen Attila pakje? In dat geval zullen wij zorgen dat er in de volgende maten een recreanten ‘leenpakje of shirt ’ te leen is voor de foto.

Meisjes
Recreantenpakje meisjes 128, 140, 152, 164, 176/34 en maat 40.

Jongens
Attila T-shirts voor de jongens zal er in alle maten zijn, ook senior maten. Broekjes maat 128,140.152,164 en maat S

Voor de peuters hebben wij geen aparte kleding. Zij kunnen in eigen kleding/pakje op de foto.

Meer informatie over deze actie

Op youtube het volgende filmpje bekijken https://youtu.be/u7-PdIfHk1w

Planning

Alle leden hebben een mail gekregen met de indeling en planning voor het maken van de foto’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.