De digitale collectebus voor de Jantje Beton collecte 2021 is geopend

 

 

 

Ook dit jaar is er weer de collecte Jantje Beton, de huis aan huis collecte staat gepland voor begin maart 2021. Normaal gesproken collecteren onze leden huis aan huis in verschillende wijken in Houten. Omdat er nog veel onzekerheden zijn vanwege de huidige corona maatregelen hebben we als vereniging de keuze gemaakt om dit jaar niet mee te doen aan de huis aan huis collecte. Wij vinden het in coronatijd niet verantwoord om onze leden met een collectebus langs de deur te laten gaan.

 

 

 

 

 

 

We doen wel mee aan de digitale collecte!
De digitale collectebus is al open.
Via onderstaande link komt u op pagina van de digitale collectebus van Attila Houten.

https://jantjebeton.digicollect.nl/attila-houten

We hopen dat jullie massaal een donatie doen in onze verenigingscollectebus zodat we ook dit jaar Jantje Beton weer kunnen steunen. Volg de link en doneer! Stuur de link ook door aan familie, vrienden en bekenden en vraag ook hen om te doneren.  Of deel de link op jouw social media!

Je kunt als je dat wilt ook je eigen digitale collectebus aanmaken en met deze collectebus zelf collecteren voor Jantje Beton.
Ga naar https://jantjebeton.digicollect.nl/aanmelden/hoe en maak jouw eigen collectebus aan. Kies bij het aanmaken van de collectebus Attila als club die je wilt steunen. Je vindt Attila heel makkelijk door het woord Attila in te tikken, “HOUTEN – Gymnastiekvereniging Attila” verschijnt dan op het scherm.

En niet geheel onbelangrijk om te melden is dat 50% van de opbrengst van de collecte voor Attila zelf is en andere 50% voor Jantje Beton.
Daarvoor kunnen we dan in de toekomst weer materialen aanschaffen die we kunnen gebruiken in onze lessen.

In 2020 hebben we € 1672,88 bij elkaar gecollecteerd voor Jantje Beton, de helft van dit bedrag namelijk €836,44 is voor onze vereniging.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.