Corana Crisis nieuwsupdate

Pas twee weken geleden is het dat wij plotseling al onze lessen moesten staken vanwege de Corona crisis.
Het lijkt al veel langer en de berichten en maatregelen blijven over ons heen rollen in een hoog tempo.

Dus wellicht goed even een tussenstand te geven.

  1. Tot nader order, in ieder geval t/m 6 april aanstaande, zijn alle lessen en trainingen afgelast. Het begint er nu al op te lijken dat dit nog wel langer kan gaan duren. Zodra er nader nieuws is zullen wij jullie berichten.
  2. Bijeenkomsten zijn in ieder geval tot 1 juni verboden, wat betekent dat ons Attilakamp niet zal plaatsvinden in het weekend van 17-18-19 april. Er wordt gezocht naar een andere datum verderop in het jaar, maar hierover is nog geen duidelijk te krijgen. Zodra wij meer weten zullen we jullie berichten.
  3. De KNGU heeft alle wedstrijden die dit seizoen nog gepland stonden laten vervallen, dus geen wedstijden meer.
  4. Normaal gesproken staat de algemene ledenvergadering op de planning voor de maand mei, dat zal dit jaar ook anders zijn. Ook hierover zullen we later berichten.
  5. Over de Attiladag die wij op de kalender hebben staan voor 20 juni aanstaande is op dit moment weinig zinnigs te zeggen, duidelijk is wel dat een onderlinge wedstrijd waarvoor getraind moet worden erg lastig wordt. Mochten wij rond die tijd wel weer kunnen sporten zullen wij kijken of we een leuk alternatief kunnen bedenken. Ook hierover zullen we later berichten.

Je leest het, onzekerheid alom en hoe het er in de nabije toekomst gaat uitzien weten wij ook niet. We hopen dat jullie in de tussentijd allemaal gezond blijven en zien je graag zo snel als het allemaal mogelijk is weer bij onze lessen.

Wij houden u op de hoogte mocht de situatie veranderen en er andere berichten zijn.

Bestuur en leiding van Attila Houten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.