Collecte Jantje Beton – 25 februari t/m 9 maart

“Ik wil spelen” is de slogan van Jantje Beton die regelmatig te horen is op radio en tv. Omdat (buiten)spelen lang niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, is er ook dit jaar weer de collecte Jantje Beton.

Dat we bij Attila spelen voor kinderen belangrijk vinden is natuurlijk geen verrassing. We doen dit jaar met onze vereniging daarom weer mee met de collecte Jantje Beton van 25 februari t/m 9 maart aanstaande.

Dat kan alleen maar met hulp van collectanten!S tuur een mail aan bestuur@attilahouten.nl en geef je op als collectant.

Een goede reden voor de ouders van onze leden om in deze week samen met hun kind(eren) te collecteren voor Jantje Beton.

Van de opbrengt van de collecte is 50% voor Attila zelf. Hiervan kunnen we weer nieuwe materialen kopen die tijdens de lessen gebruikt kunnen worden.

De afgelopen jaren hebben onze collectanten voor Attila gemiddeld tussen de 700 en 800 euro verdiend.

Ook dit jaar gaan onze leden collecteren in, hoogst waarschijnlijk de volgende wijken: Oude Dorp, Hoven, De Oorden, De Erven, De Hoeve, De Gaarde, De Borchen en De Campen.

Dit jaar gaan we ook digitaal collecteren. Je ontvangt in de collecteperiode een mail met een link. Via deze link kun je een donatie doen in de digitale collectebus. De link kun je ook doorsturen aan familie, vrienden en kennissen.

Dus houd de mail in de gaten de komende weken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.