Collecte Jantje Beton 2024

Jantje Beton zet zich in voor meer speelkansen voor kinderen en jongeren omdat spelen lang niet voor elk kind vanzelfsprekend is. Dat we bij Attila Houten spelen en bewegen voor kinderen belangrijk vinden, is natuurlijk geen verrassing.

Ook dit jaar is er weer de collecte Jantje Beton, we doen net zoals vorig jaar weer mee aan de digitale collecte.

De digitale collecte is van 1 t/m 31 maart 2024 en de eerste donaties zijn al gedaan in de collectebus van Attila.

Via onderstaande link komt u op pagina van de digitale collectebus van Attila Houten.

https://jantjebeton.digicollect.nl/attila-houten

We hopen dat jullie massaal een donatie doen in onze verenigingscollectebus zodat we ook dit jaar Jantje Beton weer kunnen steunen. Volg de link en doneer! Stuur de link ook door aan familie, vrienden en bekenden en vraag ook hen om te doneren.  Of deel de link op jouw social media!

Je kunt als je dat wilt ook je eigen digitale collectebus aanmaken en met deze collectebus zelf collecteren voor Jantje Beton.
Ga naar https://jantjebeton.digicollect.nl/aanmelden/hoe en maak jouw eigen collectebus aan. Kies bij het aanmaken van de collectebus Attila als club die je wilt steunen.
Je vindt Attila heel makkelijk door het woord Attila in te tikken, “HOUTEN – Gymnastiekvereniging Attila” verschijnt dan op het scherm.

En niet geheel onbelangrijk om te melden is dat 50% van de opbrengst van de collecte voor Attila zelf is en andere helft voor Jantje Beton.
Daarvoor kunnen we dan weer materialen aanschaffen die we kunnen gebruiken in onze lessen en trainingen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.