Collecte Jantje Beton 2022

De collecteweek van Jantje Beton is van 7 tot en met 12 maart 2022.
Als vereniging hebben we ook dit jaar de keuze gemaakt om alleen deel te nemen aan de digitale collecte.
De reden hiervoor is net zoals vorig jaar dat er tijdens de voorbereiding nog te veel onzekerheden waren inzake corona en wij het daarom niet verantwoord vinden om onze leden huis aan huis te laten collecteren.

De digitale collectebus is al open en blijft ook na de officiële collecteweek nog open.
Via onderstaande link komt u op pagina van de digitale collectebus van Attila Houten.

https://jantjebeton.digicollect.nl/attila-houten

We hopen dat jullie massaal een donatie doen in onze verenigingscollectebus zodat we ook dit jaar Jantje Beton weer kunnen steunen. Volg de link en doneer! Stuur de link ook door aan familie, vrienden en bekenden en vraag ook hen om te doneren.  Of deel de link op jouw social media!

Je kunt als je dat wilt ook je eigen digitale collectebus aanmaken en met deze collectebus zelf collecteren voor Jantje Beton.
Ga naar https://jantjebeton.digicollect.nl/aanmelden/hoe en maak jouw eigen collectebus aan. Kies bij het aanmaken van de collectebus Attila als club die je wilt steunen. Je vindt Attila heel makkelijk door het woord Attila in te tikken, “HOUTEN – Gymnastiekvereniging Attila” verschijnt dan op het scherm.

En niet geheel onbelangrijk om te melden is dat 50% van de opbrengst van de collecte voor Attila zelf is en andere 50% voor Jantje Beton.
Daarvoor kunnen we dan in de toekomst weer materialen aanschaffen die we kunnen gebruiken in onze lessen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.