Collectanten gezocht voor de collecte Jantje Beton

De collecte Jantje Beton is in de week van 5 t/m 10 maart 2018. Ook dit jaar zullen de turnsters en turners van de selectiegroepen en de turnplusgroep collecteren voor Jantje Beton. Tevens zoeken we ook recreantenleden en ouders van leden die willen collecteren voor Jantje Beton. 50% van de opbrengst van de Attila-collectanten is voor Attila.Dat geld kunnen we heel goed gebruiken om nieuwe toestellen en materialen van te kopen.

De leden collecteren dit jaar in de volgende wijken:
– Oude Dorp ( in de volgende straten: Plein, De Passage, Schoolstraat, Kon. Julianastraat, Loerikseweg, Vlierweg, Dorpstraat, Kostersgang, Prins Clausstraat, Kon. Emmaweg, Willem de Zwijgerlaan, Pr. Hendrikweg, Pr. Marijkeweg, Pr. Margrietweg, Pr. Ireneweg, Pr. Willem Alexanderweg)
– De Hoven (in de volgende straten: Zilverschoonhof, Herikhof, Klaprooshof, Boterbloemhof, Zuringhof, Speenkruidhof)
– De Oorden
– De Erven
– De Hoeve
– De Gaarde
– De Borchen
– De Campen

Attila heeft dit jaar voor de eerste keer de beschikking over 10 collectebussen met pinmogelijkheid en 30 gewone collectebussen.

Tijdens de collecte week wordt er tijdens de lessen ook gecollecteerd in de volgende zalen: De Julianazaal, De Vlinder en Klavertje Vier.
In de zalen is een collectebus met pin mogelijkheid aanwezig om het extra makkelijk te maken om een gift te doen.
We rekenen op uw gulle gave. Zoals al gezegd, is immers 50% van de opbrengst voor Attila.

Wil je collecteren neem dan contact op met Lia, telefoon 030 – 6564335 of 06 – 48385822, mail lwarmerdam@tiscali.nl of bestuur@attilahouten.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.