Schrijf je nu in via Attila Houten voor de Santa Run in Houten

Op zaterdag 22 december is het weer zover, dan gaat de Santa Run 2018 in Houten weer van start.

Deze “fun-run” waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours van 3,2 of 6,4 km (hard)lopen voor het goede doel wordt al voor het derde maal georganiseerd.

Naast de Nierstichting als goed doel, steun je met je deelname ook Attila Houten; deelname aan de Santa Run kost € 10,-. Hiervoor krijg je een prachtig kerstpak met baard en steun je tegelijkertijd ook Attila Houten; € 8,- is namelijk voor onze vereniging!

Met de opbrengst van deze actie kunnen we sparen voor nieuwe turntoestellen en materialen.

Meld je alleen, met je gezin of turngenootjes, vriendjes en vriendinnetjes aan.  Aanmelden kan via de intekenlijst in de zalen waar we lesgeven of via een reply op deze mail.

Als je inschrijft via de mail (santarun@attilahouten.nl) geef dan per deelnemer het volgende door:

Naam deelnemer

06 nummer voor de betaling

Maat kerstpak: kind of volwassene

Let op: het is belangrijk dat je je als deelnemer niet via de algemene website van de Santa Run inschrijft maar via Attila Houten. Alleen dan steun je Attila Houten met  € 8,- per inschrijving.

Nadat u heeft ingeschreven ontvangt u een betaalverzoek via de SMS. Zodra u betaald heeft, is de inschrijving definitief.

De maten van de Santa-kerstpakken zijn one-size fits all. De kindermaat is geschikt voor kinderen t/m ongeveer 12-13 jaar. De pakken vallen ruim en kunnen over de gewone kleding gedragen worden. De Santa-kerstpakken moeten na betaling door uzelf opgehaald worden op maandag 17 en woensdag 19 december tussen 19:00 en 22:00 uur op de Schijfmos 35 te Houten.

 

Zaterdag 22 december 2018 winkelcentrum Het Rond:

– Warming-up start om 14:45 uur

– Startschot om 15:00 uur

Klik hier voor meer informatie, maar meld je dus aan via onze lijsten in de gymzaal of door een mail te sturen naar santarun@attilahouten.nl 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.