Collecte Jantje Beton – 25 februari t/m 9 maart

“Ik wil spelen” is de slogan van Jantje Beton die regelmatig te horen is op radio en tv. Omdat (buiten)spelen lang niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, is er ook dit jaar weer de collecte Jantje Beton.

Dat we bij Attila spelen voor kinderen belangrijk vinden is natuurlijk geen verrassing. We doen dit jaar met onze vereniging daarom weer mee met de collecte Jantje Beton van 25 februari t/m 9 maart aanstaande.

Dat kan alleen maar met hulp van collectanten!S tuur een mail aan bestuur@attilahouten.nl en geef je op als collectant.

Een goede reden voor de ouders van onze leden om in deze week samen met hun kind(eren) te collecteren voor Jantje Beton.

Van de opbrengt van de collecte is 50% voor Attila zelf. Hiervan kunnen we weer nieuwe materialen kopen die tijdens de lessen gebruikt kunnen worden.

De afgelopen jaren hebben onze collectanten voor Attila gemiddeld tussen de 700 en 800 euro verdiend.

Ook dit jaar gaan onze leden collecteren in, hoogst waarschijnlijk de volgende wijken: Oude Dorp, Hoven, De Oorden, De Erven, De Hoeve, De Gaarde, De Borchen en De Campen.

Dit jaar gaan we ook digitaal collecteren. Je ontvangt in de collecteperiode een mail met een link. Via deze link kun je een donatie doen in de digitale collectebus. De link kun je ook doorsturen aan familie, vrienden en kennissen.

Dus houd de mail in de gaten de komende weken.

Veteranentoernooi Enschede

Vandaag, zondag 3 februari, deed een groot aantal oud-leden van de Dames selectie mee aan het Veteranentoernooi van Gymnastic Basterds in Enschede. Met support van hun oud-trainster Lia Warmerdam, die speciaal voor deze gelegenheid was afgereisd naar Enschede, behaalden de Dames zelfs een aantal plakken! Goed gedaan Dames en Lia bedankt voor de goede support!

Schrijf je nu in voor het Attila kamp 2019!

page3image1616

Waar: Groepsverblijf de Houtduif in Austerlitz
Wanneer: 12 t/m 14 april 2019
Hoe: Opgeven via kamp@attilahouten.nl 
Wat: Een weekend vol spelletjes, spanning, gezelligheid in het bos en omgeving
Kosten: € 60,- p.p.

Het Attilakamp 2019 is een weekend vol spelletjes, spanning en gezelligheid in het bos van Austerlitz voor alle Attilaleden vanaf groep 3. Het Attilakamp 2019 wordt gehouden van vrijdag 12 t/m zondag 14 april 2019. Deze keer verblijven we in groepsverblijf de Houtduif in Austerlitz. De kosten voor het kamp zijn 60 euro per persoon. Heb je zin in een leuk weekend met al jouw turnvriendjes/-vriendinnetjes, geef je dan op voor het kamp.

Stuur een mail aan kamp@attilahouten.nl en vermeld de volgende gegevens: voor en achternaam, adres, postcode woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, in welke gym/turn-groep je zit, van wie je les krijgt en het mailadres van jouw ouder(s)/verzorger(s).

Maak de kampbijdrage van 60 euro over op onderstaand rekeningnummer: NL55 INGB 0001 7917 84 t.n.v. Gymnastiekvereniging Attila Houten onder vermelding van kamp en jouw voor- en achternaam.

De inschrijving voor het kamp is definitief zodra wij de betaling van 60 euro hebben ontvangen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan het Attilakamp, dan is teruggaaf van de kampbijdrage niet mogelijk (behalve bij ziekte o.i.d.). Attila dient de kosten voor het kamp namelijk vooraf te voldoen.

Schrijf je nu in via Attila Houten voor de Santa Run in Houten

Op zaterdag 22 december is het weer zover, dan gaat de Santa Run 2018 in Houten weer van start.

Deze “fun-run” waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours van 3,2 of 6,4 km (hard)lopen voor het goede doel wordt al voor het derde maal georganiseerd.

Naast de Nierstichting als goed doel, steun je met je deelname ook Attila Houten; deelname aan de Santa Run kost € 10,-. Hiervoor krijg je een prachtig kerstpak met baard en steun je tegelijkertijd ook Attila Houten; € 8,- is namelijk voor onze vereniging!

Met de opbrengst van deze actie kunnen we sparen voor nieuwe turntoestellen en materialen.

Meld je alleen, met je gezin of turngenootjes, vriendjes en vriendinnetjes aan.  Aanmelden kan via de intekenlijst in de zalen waar we lesgeven of via een reply op deze mail.

Als je inschrijft via de mail (santarun@attilahouten.nl) geef dan per deelnemer het volgende door:

Naam deelnemer

06 nummer voor de betaling

Maat kerstpak: kind of volwassene

Let op: het is belangrijk dat je je als deelnemer niet via de algemene website van de Santa Run inschrijft maar via Attila Houten. Alleen dan steun je Attila Houten met  € 8,- per inschrijving.

Nadat u heeft ingeschreven ontvangt u een betaalverzoek via de SMS. Zodra u betaald heeft, is de inschrijving definitief.

De maten van de Santa-kerstpakken zijn one-size fits all. De kindermaat is geschikt voor kinderen t/m ongeveer 12-13 jaar. De pakken vallen ruim en kunnen over de gewone kleding gedragen worden. De Santa-kerstpakken moeten na betaling door uzelf opgehaald worden op maandag 17 en woensdag 19 december tussen 19:00 en 22:00 uur op de Schijfmos 35 te Houten.

 

Zaterdag 22 december 2018 winkelcentrum Het Rond:

– Warming-up start om 14:45 uur

– Startschot om 15:00 uur

Klik hier voor meer informatie, maar meld je dus aan via onze lijsten in de gymzaal of door een mail te sturen naar santarun@attilahouten.nl 

 

Kijklessen maandag 29 oktober t/m zaterdag 3 november

Bent u ook zo benieuwd naar wat uw zoon of dochter leert en doet tijdens de wekelijkse gymlessen? Grijp dan nu uw kans om dit met eigen ogen te kunnen zien!

In de week van maandag 29 oktober t/m zaterdag 3 november 2018 zijn er kijklessen bij alle groepen van Attila. Iedereen is welkom: ouders,broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes of anderebelangstellenden. Ook leden die het leuk vinden om een keer bij een andere groep te kijken, kunnen dat tijdens deze kijklessen doen.

Tijdens de kijkles zal de leiding van de groep u, als publiek, laten zien hoe een normale gymles verloopt. U kunt langs de kant stilletjes genieten van al het knaps dat de kinderen laten zien. Vanwege de verwachte drukte en veiligheid is het als publiek niet toegestaan om deel te nemen aan de gymles. Dit geldt ook voor kinderen. Natuurlijk mag u van al het knaps van uw eigen zoon of dochter een foto voor eigen gebruik maken, maar houdt er rekening mee dat niet alle kinderen op de foto willen en mogen. Verspreid foto’s met anderendan ook niet, op welke manier dan ook.

De leiding van de groepen ziet u graag tijdens de kijkweek. Hopelijk tot dan!

Trainers en trainsters gezocht

Zonder trainers zijn er natuurlijk geen lessen!

Attila is op zoek naar train(st)ers die wekelijks een paar uur (betaald) les willen geven aan recreanten groepen.

Wij hebben lessen op bijna alle dagen van de week in diverse gymzalen in Houten. Wil je ons komen versterken? Graag!

Mail naar bestuur@attilahouten.nl en we nemen snel contact met je op.

Attila dames 50+

Jammer heren, maar het volgende stukje is speciaal voor dames!
Zou u wat meer willen sporten of is u aangeraden wat meer te bewegen? Had u goede voornemens in januari, maar heeft u daar nog niets mee gedaan? Het is nooit te laat om te beginnen. Gymnastiek- en turnvereniging Attila Houten biedt sportieve ontspanning voor alle leeftijden, van 2 tot 50+.
Jonge aanwas is er genoeg, maar de groep 50+ kan wel wat instromers gebruiken.

Eens per week op woensdag van 20.00-21.00 uur gymmen de dames recreatief 50+ op het Oude Dorp in de Julianazaal. En wie bij het woord gymnastiekvereniging denkt aan strakke pakjes, moeilijke posities innemen op allerhande gymapparaten en medailles halen bij wedstrijden, dat doen de leden uit de jongere groepen al voldoende en met mooie resultaten. De dames 50+ doen hun oefeningen gewoon in de gymzaal op een matje. De diehards doen het zelfs zonder matje, maar dat hoeft niet – er zijn matten genoeg.
En ze trainen daar alle spiergroepen die bij deze groep soms wat minder gebruikt dreigen te worden. Lekker pittig, want je mag tenslotte wel voelen dat je wat gedaan hebt. Vakbekwame leiding houdt rekening met alle niveaus van bewegen in de gezellige vaste groep. We werken tenslotte allemaal door tot ruim 67 jaar, waarom zou je dan eerder ophouden met sporten? Kom kijken op een proefles en begin na de zomerstop met trainen. En ga de toekomst soepel bewegend en zonder ‘kipfiletjes’ in. De manier om oud te worden zonder oud te zijn. Vragen stuur een mail aan vragen@attilahouten.nl