Corana Crisis nieuwsupdate

Pas twee weken geleden is het dat wij plotseling al onze lessen moesten staken vanwege de Corona crisis.
Het lijkt al veel langer en de berichten en maatregelen blijven over ons heen rollen in een hoog tempo.

Dus wellicht goed even een tussenstand te geven.

 1. Tot nader order, in ieder geval t/m 6 april aanstaande, zijn alle lessen en trainingen afgelast. Het begint er nu al op te lijken dat dit nog wel langer kan gaan duren. Zodra er nader nieuws is zullen wij jullie berichten.
 2. Bijeenkomsten zijn in ieder geval tot 1 juni verboden, wat betekent dat ons Attilakamp niet zal plaatsvinden in het weekend van 17-18-19 april. Er wordt gezocht naar een andere datum verderop in het jaar, maar hierover is nog geen duidelijk te krijgen. Zodra wij meer weten zullen we jullie berichten.
 3. De KNGU heeft alle wedstrijden die dit seizoen nog gepland stonden laten vervallen, dus geen wedstijden meer.
 4. Normaal gesproken staat de algemene ledenvergadering op de planning voor de maand mei, dat zal dit jaar ook anders zijn. Ook hierover zullen we later berichten.
 5. Over de Attiladag die wij op de kalender hebben staan voor 20 juni aanstaande is op dit moment weinig zinnigs te zeggen, duidelijk is wel dat een onderlinge wedstrijd waarvoor getraind moet worden erg lastig wordt. Mochten wij rond die tijd wel weer kunnen sporten zullen wij kijken of we een leuk alternatief kunnen bedenken. Ook hierover zullen we later berichten.

Je leest het, onzekerheid alom en hoe het er in de nabije toekomst gaat uitzien weten wij ook niet. We hopen dat jullie in de tussentijd allemaal gezond blijven en zien je graag zo snel als het allemaal mogelijk is weer bij onze lessen.

Wij houden u op de hoogte mocht de situatie veranderen en er andere berichten zijn.

Bestuur en leiding van Attila Houten

Alle lessen en trainingen t/m 31 maart 2020 gaan niet door i.v.m. Coronavirus

Op advies van en volgens de richtlijnen van de regering, het RIVM en de KNGU gaan alle lessen en trainingen van Attila Houten niet zullen door tot in ieder geval 31 maart 2020.

Ook alle wedstrijden georganiseerd door de diverse productgroepen binnen de KNGU zijn in elk geval tot 31 maart 2020 afgelast.

Bijgaand de link met de officiële berichtgeving hierover vanuit de KNGU (gymnastiek en turnbond) https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Wij houden u op de hoogte mocht de situatie veranderen en er andere berichten zijn.

Bestuur en leiding van Attila Houten

 

Collecte Jantje Beton, doneer via onze digitale collectebus!

 

Van maandag 2 t/m zaterdag 7 maart aanstaande  is de collecte Jantje Beton en wordt er in diverse wijken in Houten door onze leden gecollecteerd. We hopen uiteraard dat u thuis bent als onze collectant bij u aanbelt.
Hebt u de collectant gemist dan kunt u Jantje Beton en Attila alsnog steunen door een donatie in onze digitale collectebus.

Via onderstaande link gaat dat heel makkelijk.

https://jantjebeton.digicollect.nl/attila-houten

Al 23 personen hebben een donatie gedaan in onze digitale collectebus.

Bedankt namens Jantje Beton en de leden van Attila Houten voor uw donatie!

We hopen dat nog velen dit voorbeeld zullen volgen!

 

 

 

 

 

 

 

Collecte Jantje Beton, het laatste nieuws

Nog twee weken en dan is de jaarlijkse collecte Jantje Beton.

Dat kan alleen maar met hulp van collectanten! Dus reageer op deze mail en geef je op als collectant.
Een goede reden voor de ouders van onze leden om in deze week samen met hun kind(eren) te collecteren voor Jantje Beton.
Op deze manier doet u samen met uw kind iets goeds voor Jantje Beton en voor Attila Houten.

De collectanten van Attila gaan dit jaar van 2 t/m 7 maart collecteren in de volgende wijken in Houten.
Oude Dorp, De Oorden, De Erven, De Hoeve, De Gaarde, De Borchen, De Campen en De Mossen.

Ook dit jaar collecteren we weer digitaal.
Onze digitale collectebus is al geopend. We rekenen op uw gulle gift.
Via bijgaande link kunt u een donatie doen in de digitale collectebus van Attila.

https://jantjebeton.digicollect.nl/attila-houten

Stuur deze link door aan familie, vrienden en kennissen en deel deze op uw social media.

 

 

 

Collectanten gezocht voor de Collecte Jantje Beton 2020!

“Stop nooit met spelen” is de slogan van Jantje Beton die regelmatig te horen is op radio en tv. Omdat (buiten) spelen lang niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, is er ook in 2020 weer de collecte Jantje Beton.

Dat we bij Attila Houtenspelen voor kinderen belangrijk vinden is natuurlijk geen verrassing. We doen we in 2020 met onze vereniging daarom weer mee met de collecte Jantje Beton in de week van 2 t/m 7 maart 2020.

Dat kan alleen maar met hulp van collectanten!
Stuur een mail aan bestuur@attilahouten.nl en geef je op als collectant. Een goede reden voor de ouders van onze leden om in deze week samen met hun kind(eren) te collecteren voor Jantje Beton.

Van de opbrengt van de collecte is 50% voor Attila zelf. Hiervan kunnen we weer nieuwe materialen kopen die tijdens de lessen gebruikt kunnen worden. In 2019 hebben we het record bedrag van ruim 1100 euro verdiend voor onze vereniging. Het zou geweldig zijn als we dit record in 2020 kunnen verbeteren.

We mogen ook in 2020 weer collecteren in de volgende wijken:
Oude Dorp, De Oorden, De Erven, De Hoeve, De Gaarde, De Borchen, De Campen en De Mossen.

We gaan ook in 2020 weer digitaal collecteren. Je ontvangt in de collecte periode een mail met een link. Via deze link kun je een donatie doen in de digitale collectebus. De link kun je ook doorsturen aan familie, vrienden en kennissen.

 

 

Attilakamp 2020 schrijf je nu in voor het kamp!

 

Waar: Groepsverblijf de Houtduif in Austerlitz
Wanneer: 17 t/m 19 april 2020
Hoe: Opgeven via kamp@attilahouten.nl
Wat: Een weekend vol spelletjes, spanning, gezelligheid in het bos en omgeving
Kosten: € 65,- p.p.

Het Attilakamp 2020 is een weekend vol spelletjes, spanning en gezelligheid in het bos van Austerlitz voor alle Attilaleden vanaf groep 3. Het Attilakamp 2020 wordt gehouden van vrijdag 17 t/m zondag 19 april 2020. Ook deze keer verblijven we in groepsverblijf de Houtduif in Austerlitz. De kosten voor het kamp zijn 65 euro per persoon. Heb je zin in een leuk weekend met al jouw turnvriendjes/-vriendinnetjes, geef je dan op voor het kamp.

Stuur een mail aan kamp@attilahouten.nl en vermeld de volgende gegevens: voor en achternaam, adres, postcode woonplaats, telefoonnummer,geboortedatum, in welke gym/turn-groep je zit, van wie je les krijgt en het mailadres van jouw ouder(s)/verzorger(s).

Maak de kampbijdrage van 65 euro over op onderstaand rekeningnummer:

NL55 INGB 0001 7917 84 t.n.v. Gymnastiekvereniging Attila Houten onder vermelding van kamp en jouw voor- en achternaam.

De inschrijving voor het kamp is definitief zodra wij de betaling van 65 euro hebben ontvangen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan het Attilakamp, dan is teruggaaf van de kampbijdrage niet mogelijk (behalve bij ziekte o.i.d.). Attila dient de kosten voor het kamp namelijk vooraf te voldoen.

 

Schrijf je nu in de voor de Santa Run 2019 via Attila en steun hiermee onze vereniging

Op zaterdag 14 december is het weer zover, dan gaat de Santa Run 2019 in Houten weer van start. Schrijf je nu in via Attila!

Deze “fun-run” waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours van 3,2 of 6,4km (hard)lopen voor het goede doel wordt al voor de vierde maal georganiseerd.

De goede doelen voor 2019:

 1. Scholieren – leerlingen van tijdig aangemelde scholen/klassen kunnen gratis schaatsen tijdens Rond on Ice 2019.
 2. Nierstichting
 3. Stichting leergeld
 4. Attila Houten krijgt 80% van het inschrijfgeld terug wat de vereniging goed kan gebruiken.

Deelname aan de Santa Run 2019 kost € 10,-.
Hiervoor krijg je een prachtig kerstpak met baard en steun je tegelijkertijd ook Attila Houten; € 8,- is namelijk voor onze vereniging!Met de opbrengst van deze actie sparen we voor nieuwe turntoestellen en materialen.

Meld je alleen aan, met je gezin of turngenootjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Het mogen natuurlijk ook bekenden zijn die niet lid zijn van Attila.

Inschrijven kan door het sturen van een mail aan santarun@attilahouten.nl
Geef dan per deelnemer het volgende door:

Naam deelnemer
06 nummer voor de betaling (bij meerdere deelnemers is 1 nummer voldoende)
Maat kerstpak kind of volwassene

Let op: het is belangrijk dat je je als deelnemer niet via de algemene website van de Santa Run inschrijft maar via Attila Houten. Alleen dan steun je Attila Houten met € 8,- per inschrijving.

Nadat u heeft ingeschreven ontvangt u een betaalverzoek met een uniek nummer. Zodra u betaald heeft is de inschrijving definitief.

De maten van de Santa-kerstpakken zijn one-size fits all. De kindermaat is geschikt voor kinderen t/m ongeveer 12-13 jaar. De pakken vallen ruim en kunnen over de gewone kleding gedragen worden.

De Santa-kerstpakken moeten na betaling door uzelf opgehaald worden op maandag 9 en woensdag 11 december tussen 19:00 en 22:00 uur op de Schijfmos 35 te Houten.

Zaterdag 14 december 2019 winkelcentrum Het Rond:

 • Warming-up start om 14:45 uur
 • Startschot om 15:00 uur
 • Uitreiking en bekendmaking sponsoropbrengsten voor de goede doelen en een gezellige afsluiting met muziek en versnaperingen.

 

Kijklessen maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november 2019

Bent u ook zo benieuwd naar wat uw zoon of dochter leert en doet tijdens de wekelijkse gymlessen? Grijp dan nu uw kans om dit met eigen ogen te kunnen zien!

In de week van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november 2019 zijn er kijklessen bij alle groepen van Attila. Iedereen is welkom: ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes of andere belangstellenden. Ook leden die het leuk vinden om een keer bij een andere groep te kijken, kunnen dat tijdens deze kijklessen doen.

Tijdens de kijkles zal de leiding van de groep u, als publiek, laten zien hoe een normale gymles verloopt. U kunt langs de kant stilletjes genieten van al het knaps dat de kinderen laten zien. Vanwege de verwachte drukte en veiligheid is het als publiek niet toegestaan om deel te nemen aan de gymles. Dit geldt ook voor kinderen. Natuurlijk mag u van al het knaps van uw eigen zoon of dochter een foto voor eigen gebruik maken, maar houdt er rekening mee dat niet alle kinderen op de foto willen en mogen. Verspreid foto’s met anderen dan ook niet, op welke manier dan ook.

De leiding van de groepen ziet u graag tijdens de kijkweek. Hopelijk tot dan!

Save the Date: Santa Run – 14 december 2019

Op zaterdag 14 december is het weer zover, dan gaat de Santa Run 2019 in Houten weer van start. Deze “fun-run” waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours van 3,2 of 6,4 km (hard)lopen voor het goede doel wordt al voor de vierde maal georganiseerd door de Rotary Houten.

De goede doelen voor 2019 zijn:

 1. Scholieren – leerlingen van tijdig aangemelde scholen/klassen kunnen gratis schaatsen tijdens Rond on Ice 2019.
 2. Nierstichting
 3. Stichting Leergeld Houten
 4. Attila Houten krijgt 80% van het inschrijfgeld van iedereen die zich via Attila inschrijft voor de Santa Run.

Met de opbrengst van deze actie kunnen we sparen voor nieuwe turntoestellen en materialen.

Doe mee en loop samen met honderden anderen in een kerstpak 3,2 km of 6,4 km voor een gezellige middag en het goede doel.

Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk via de mail, Facebook of website.