Sponsoring

Attila heeft een digitale nieuwsbrief waarin verschillende ondernemers adverteren, maar u vindt ze ook hier op de website. Zo heeft Attila extra inkomsten voor nieuwe toestellen of leuke activiteiten en de desbetreffende ondernemer een groot bereik.

Wilt u ook adverteren bij Attila Houten of denkt u aan een andere manier van sponsoren voor de vereniging, denk aan op een trainingspak of verenigingsdagen, mail dan naar nieuwsbrief@attilahouten.nl.

 

 


Fysiotherapie op maat met verschillende specialisaties. FysioVandaag helpt de selectie Dames bij de optimalisatie van hun warming-up om zo blessures te voorkomen. Indien er wel een blessure optreedt, helpt FysioVandaag u verder om snel weer in de turnzaal te staan! Gevestigd in Houten (in het pand van Piazza Sports) en Leidsche Rijn.

 


 

 

SportEmotion is de sportspeciaal zaak voor onder andere turnen. De verenigingspakjes van Attila komen hier vandaan. SportEmotion heeft een groot assortiment aan turnpakjes, broekjes, schoentjes en andere turnartikelen. Online winkelen is ook mogelijk.

 


 

De Engel biedt een gezellig cafe en restaurant, maar ook zalen voor feesten of vergaderingen. Ook Attila heeft hier jaarlijks haar algemene leden vergadering! U kunt de Engel vinden in het oude dorp van Houten.


 

Stardance Studio’s, danslessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Stardance geeft les in verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, urban en musical les. De selectie Dames van Attila krijgt soms ook balletles van Stardance voor een goede houding en balans.


 

Mooie haren krijgt u bij Martine. Een nieuwe professionele salon, waar u op afspraak de tijd krijgt voor uw behandeling. Wassen, knippen, kleuren of stylen is allemaal mogelijk.

 


Tuinderij De Volle Grond wordt gerund door twee ondernemers. Samen met een gemengde groep van vrijwilligers en mensen die bij hen in een leer-werktraject zitten, beheren zij de historische moestuin van Nieuw Amelisweerd. U kunt bij hen een abonnement afsluiten om elke week (van mei-december) een tas vol verse biologische seizoensgroenten uit Amelisweerd af te halen. In de omgeving van Utrecht en Houten hebben zij meerdere afhaalpunten.

Reageren is niet mogelijk